Food

Hoe kies je de beste High Tea servings.

High tea Heerlen

Meer keuze betekent meer mogelijkheden om meer gerechten in uw drukke schema in te passen. Wanneer u uw eigen cateringbedrijf hebt dat aan uw evenementen werkt, kunt u meer tijd hebben voor andere belangrijke aspecten van het leven. Wanneer u voor een cateraar werkt, moet u misschien beslissingen nemen over het soort gerechten en de prijzen die u wilt koken. Om u te helpen een succesvol menu samen te stellen, volgt hier een korte beschrijving van enkele populaire high tea-gerechten.

De grootste hoeveelheid thee geserveerd in een kleine tot geen grote kom is ongeveer 4-6 stuks per persoon. Voor een grote groep van 10 of meer wordt een theepot en theeketel aanbevolen. Zal deze beslissing wordenRSVP aan uw gasten?

De volgende overweging is het gebladerte en de bloemen die moeten worden geserveerd. Voor evenementen overdag kunt u de bloemen het best serveren op dienbladen, ingebracht in een zelfstandig buffet. Sla de bloemen niet in met een hamer, maar laat ze vallen van een verentooi.Ook kunt u overwegen witte tafelkleden en witte servetten te gebruiken. Er gaat niets boven een wit tafelkleed om een low-key theekransje te binden.

U zult ook moeten overwegen of het eten dat geserveerd wordt kindvriendelijk is. Wilt u gezonde hapjes zoals muffins, gebak en salades? Wil je stevige hoofdgerechten serveren zoals gebraden varkensvlees en gebakken ribbetjes? Je kunt je vegetarische gasten helpen door vooral niet-vegetarische gerechten te serveren. Door rekening te houden met de dieetvoorkeuren van je gasten, kun je creatieve manieren vinden om ervoor te zorgen dat ze goed verzorgd worden.

Theekransjes moeten licht en feestelijk zijn, dus je kunt er ook verrukkelijke desserts bij serveren, zoals muffins, gebak en taarten. U kunt zelfs drucks of carnavalsspelen overwegen, als u denkt dat uw theekransje wat extra entertainment nodig heeft. Een spelletje stoelendans zal de sfeer van de avond bepalen.

U zult willen om uw budget te overwegen bij het plannen van het menu voor uw tea party. De kosten van voedsel kan astronomisch voor diner partijen, dus plan zorgvuldig. Vergeet niet dat diners zijn meestal een ontspannen evenement, zodat uw gast al dan niet willen de standaard regels van het dineren in een restaurant te volgen. Denk er ook aan dat er heel wat kinderen op uw feest zullen zijn, dus misschien wilt u kleine kopjes en bordjes beschikbaar hebben voor uw kinderen en voor uzelf.

Vele gastheren wenden zich tot Online Cake Delivery omdat zij de gepersonaliseerde, in-home taarten willen aanbieden die zij zelf niet kunnen blijven bakken. De klant kiest zijn ontwerp en kiest zijn kleur, en de online winkel levert de taart op de plaats van bestemming. Voor de online levering van taarten wordt een grote fooi gegeven, zodat de gebruiker beseft dat de kosten en de tijd die de levering in beslag heeft genomen, in feite minder bedragen dan de kosten om het evenement bij te wonen.

Met behulp van de bovengenoemde richtlijnen, en met strikte naleving van hun gedrukte kwaliteitsnormen, kan online cake delivery service taarten aanpassen voor bijna grenzeloze nieuwigheid selecties. Zo kunt u er zeker van zijn dat niet alleen de genoemde taarten helemaal heerlijk zullen zijn, ze zullen goed werken voor elke gelegenheid.

Lees meer

lunchroom
koffie drinken

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.