Uncategorized

Speelgoed Speelgoed

speelgoedwinkel

Het is al moeilijk genoeg om een kind in de leerplichtige leeftijd kleuren te laten herkennen en ze te laten onthouden. Nu je een kind hebt dat weet hoe het naar de afmetingen van voorwerpen moet vragen, zul je speelgoed voor hem of haar nodig hebben om de tijd mee door te brengen. Speelgoed is gemaakt van verschillende materialen om het plezier van de kinderen te maximaliseren. Hoe speelgoed wordt gemaakt is de vraag die vaak wordt gesteld door ouders en andere personen die geïnteresseerd zijn in dergelijk speelgoed.

Er zijn veel producenten en Mistus Toys is er een van die rechtstreeks toegang heeft tot de geest van de consument door kinderen het juiste soort speelgoed aan te bieden. De oprichter van Mistus Toys is Jim Banks. Hij herinnerde zich zijn passie voor speelgoed toen hij jong was. Hij wilde vanaf het begin speelgoed maken en bouwde een speelgoedbedrijf dat tot doel had speelgoed te leveren aan jonge jongens.

De naam Mistus werd afgeleid van het woord missus, wat een Latijns woord is voor “zoon”. Het idee achter zijn idee was om speelgoed te maken dat het plezier van het spelen met sokspeeltjes kon verneuken. Hij besloot om het speelgoed zelf als product te gebruiken, in plaats van de verkoopprijs. Vandaag de dag is Mistus Toys een van de vertrouwde speelgoedartikelen die over de hele wereld worden verkocht.

Van de vele speeltjes die Mistus verkoopt, behoren de volgende tot de best verkochte speeltjes die zij hebben geïntroduceerd.

Pierogordon Giant Hamster

Dit speeltje is een 10″ speeltje met afneembaar hamsterlichaam. Het is een verend speeltje met twee interactieve functies, de eerste is de drang om voor korte periodes in de “Reuze Hamster” mode te komen, en de tweede laat de hamster Spiraal-Vriezen. Dit beestachtige speelgoed heeft ook een zacht, pluche fleece lichaam met 200 cc gasmotor voor duurzaamheid.

cheesyNads Strand buggy

Dit product is een 10″ kinderspeelgoeddroom waarmee het kind de ultieme strandlevensstijl kan beleven! Het is eenHave-it-alles speelgoed vanwege zijn speciale functie van een 100% gloednieuw ondersteunend product, de Sandalen Met Geen Burgemeester Key, die het kind in staat stelt om stil te surfen op de golven zonder dat het kielzog wordt verstoord.

Mini-plush Strandlaken Houder

Dit speeltje is 10,5″ lang en maakt gebruik van stof om zeer duurzame en zachte handdoeken te maken. Het is een absorberende handdoekhouder die op het drukke strand kan worden uitgehangen en er zeker van kan zijn dat het kind droog en comfortabel is.

VOYAGIO COSMOS Ace Hotshop

Dit kleine speeltje is 15,5″ lang en gemaakt van fijn Italiaans leer, het gebruikt microwavable inzetstukken om mini-grillranden te maken, hot commodity maar niet inbegrepen het merk. Het is een reel-to-reel gadget en makkelijk te gebruiken gadget. Dit kleine speelgoed is ultra-draagbaar en kan worden gebruikt door kinderen en volwassenen.

Fisher Price iXL leersysteem

Dit speelgoed is een kleurencamera en 512 iXL stoom aangedreven persoonlijke elektronische bijlesleraar. Het is eveneens snoerloos en een kindvriendelijk hulpmiddel. Het leert kleuters iXL-vaardigheden zoals lezen, muziek, tellen en begrijpend lezen.

Gold Plates Bakoven

Dit kleine 5″ ronde kooktoestel is gemaakt van roestvrij staal en de grote oven is in staat om twee pizza’s tegelijk te maken. Het heeft een aantal functies zoals gebruik als een Panini pers, een McNuggets machine, een multifunctionele blender, een broodrooster en nog veel meer. Het apparaat is uitgerust met een 3,5 quart rode tank met uitneembare lekbak voor eenvoudige reiniging en is matig geprijsd.

De BoWeber Qualityizer 20 Karaat Mechanische Keyboard Shaker

Dit is een aantrekkelijk product dat ideaal is voor moderne ouders. Het is perfect als huwelijks- of bruidscadeau en heeft een stijlvol ontwerp. Het is ontworpen om er elegant uit te zien in uw keuken met zijn slanke behuizing. Het product bevat een muziekapparaat dat 20 liedjes van populaire bands afspeelt. Het wordt aangedreven door een duurzame driewielmotor en heeft een aktetasstijl.

De Oster 6psognier 20-delige pannenset

Dit is een complete set met potten, pannen, messen en groenten. Het is een geweldige messen- en bakgerei set met afneembare handgrepen voor gemakkelijk schoonmaken. De set is inclusief eenencecleaner voor schoonmaken en desinfecteren. De essentiële oliën voor aromatherapie zijn inbegrepen in de set.

De LeCreuset Laarsenset

In deze set zitten speciale messen om de taak van het overgieten van olijfolie bij de bereiding van gerechten te vergemakkelijken. De hard geanodiseerde duurzaam afgewerkte randen voorkomen het strooien in olijfolie en zo kunt u minder hoeveelheid olijfolie gebruiken. De set is vaatwasmachinebestendig voor eenvoudig onderhoud. Het is gemaakt van roestvrij staal.

Lees meer:

Speelgoed winkel Den Haag

Knutselpakket kind

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.