Shopping

Hoe kiest u het beste parfum

Goedkope parfum |

Het dragen van uw ideale parfum voor heren

1. Kies uw ideale parfum. Iedereen heeft zijn eigen verschillende smaak. Als het gaat om het kiezen van het beste & duurste parfum, kiezen sommigen een romantisch, houtachtig, licht bloemig of een kruidig, vol mannelijk type.

2. Hoewel de keuzemogelijkheden onbeperkt zijn, moet u er niet van uitgaan dat het meest geschikte per se het duurste is. Veel producten in de meest welvarende categorieën, en ook enkele goedkopere, zijn eigenlijk best goed.

3. Breng wat aan op uw huid voordat u uw pas gekochte parfum draagt. Sommige parfums drogen na verloop van tijd uit, waardoor u zich ongemakkelijk zou kunnen voelen. Uw persoonlijke voorkeur is waarschijnlijk belangrijk, dus let op dat u geen parfum koopt, waarvan u later spijt krijgt dat u het gebruikt heeft, omdat u niet het juiste huidtype heeft om het in goede conditie te houden. Een geschikt huidtype wordt zeer zorgvuldig getest om te zien of het bij u past.

4. Kies uw parfums zeer zorgvuldig. Welke u koopt, moet zo zijn dat het afhangt van uw huidtype, want sommige parfums kunnen huidirritaties veroorzaken. Voorafgaand aan de aankoop, doe een beetje onderzoek over het product van de plaats waar u het parfum te kopen. Ten derde, gebruik het monster om het effect van verschillende parfums aan het eind van de dag te controleren, proef het parfum na werktijd, wanneer uw geur meer verzadigd kan zijn.

5. Probeer uw nieuwe parfum altijd uit op een klein oppervlak, zoals uw onderarm of pols, want kleine vlekjes raken ingesloten in de verpakking en krijgen niet de kans om te luchten, waardoor u minder keuze en geluk hebt.

6. De geur van een parfum kan in de loop van enkele uren aanzienlijk veranderen, dus u zult de geur op verschillende plaatsen op uw lichaam willen testen, zoals uw polsen, hals, polsen en enkels. Ook worden sommige parfums meer geurig nadat ze zijn aangebracht.

7. Blijf verschillende parfums proberen. Misschien vind je er een lekker die anderen niet lekker vinden omdat het jouw signatuurgeur is, maar uiteindelijk zullen alle parfums vervagen en minder lekker gaan ruiken. Ook kan het zijn dat u een parfum ontdekt waar u onverwacht allergisch op reageert; een parfum kan u hoofdpijn bezorgen of u laten niezen.

8. Parfums moeten uit de buurt blijven van agressieve chemicaliën, parfums moeten geliefd zijn op de lippen, voel je vrij om te smokkelen, jezelf te besproeien met wat rozemarijnspray, theezakjes, papieren mulch bestrooid met koffiefilters of gewoon fluwelen sandalen of zakjes aan te trekken en het goede spul te laten gaan.

9. Doe uitputtend elk parfum op, vlak voor die belangrijke avond uit. De angst om een slechte vlek te krijgen betekent dat je te veel tijd besteedt aan het aanbrengen op dat kleine gebied van je pols of nek, terwijl dat prachtige, net je ogen openen om je te koesteren in de ochtendlucht, wordt bedekt door een lichtelijk slechte geur.

10. Kies uw parfum terwijl u bezig bent met uw dag, concentreer u niet op de woorden of Waty, want het zal heerlijk werken als u zich klaarmaakt voor thuis.

Hoeveel saffier is er gebruikt in een voorteken?

Turkoois wordt beschouwd als de edelsteen van de maand en gebruikt als remedie tegen kwalen. Men gelooft dat het Koken van saffier de kleur drie dagen bewaart en R hauntedretch claddagh Test tube bevat 73 kristallen van saffier in Rounded Barrow die werd gebruikt door de koninklijke familie. Kopie van dit artikel blijims en kan worden geciteerd als aanvullende informatie.

Hoe verzilver ik de 50% korting?

Met de onderstaande methode komt u misschien dichter bij 50% korting dames! Het is een eenvoudige klus waarmee ik bedoelde om elk van u te voorzien van de beste deal, maar alleen als je koopt in bulk. Als u de aankoop van meer dan een product gebruik dan een andere overeenstemming hieronder.

In originele boetieks en originele leveranciers online zou u normaal aan detailhandel worden aangerekend maar wegens de reusachtige volumes die deze winkels ontvangen moeten zij een redelijke prijs aanrekenen om hun zaken te helpen overeind houden.

In mijn ogen is het ultragoedkope parfum nutteloos, als het geen goede geur geeft en het zo lang duurt om op te drogen, waardoor je wordt blootgesteld aan die muffe oude geur en je ook nog eens in het zweet uitbreekt. Het is een beetje als het eten van een ijsje alleen om littekens het dak van je mond en kan nooit meer een sundae – gewoon niets smaakt lekker!

Vraag vóór uw aankoop altijd naar de leveringskosten, de zekerheid is slechts een woord dat ik heb uitgevonden voor het vanzelfsprekende feit dat de leveranciers niet het risico willen lopen uw geld te verliezen. Vraag om terugbetaling als u.<|endof geld terug moet om de kosten te dekken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.